Smarta Hem

Tekniken går fort framåt och idag är det enkelt att installera system för att fjärrstyra exempelvis belysningen i hemmet. Genom att automatisera kan du reglera värme, lampor, köksmaskiner och bevattning, än fast du inte är hemma. Med våra Smarta Hem lösningar kan det mesta i hemmet schemaläggas och fjärrstyras från en mobil eller surfplatta. 

Våra system passar både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Utöver hemmets alla funktioner kan du även styra exempelvis ventilation, brand- och inbrottslarm, övervakningskameror, passersystem med mera.  

Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar era önskemål och behov. Vi hjälper till med allt från material till installation och programmering.  

Våra Smarta Hem system

KNX 

KNX är en ISO-standard för hem- och fastighetsautomation. Systemet är öppet och standardiserat vilket betyder att det inte är kopplat till en specifik leverantör utan skräddarsys efter de behov som finns. Systemet går att använda i alla typer av byggnader, från bostadshus till industrier och kontor. Med KNX kan du övervaka och styra alla funktioner i ett enda system samt byggas ut om fler funktioner önskas läggas till över tid. 

Plejd 

Plejd är smart belysningsstyrning som passar både hemmet och företaget. Systemet går att installera i enstaka rum eller i hela huset och styr all slags belysning. Du kan till exempel schemalägga fasadbelysningen så att den tänds och släcks vid ett visst klockslag, eller efter solens ned- och uppgång. Via appen kan du skapa olika scenarion, exempelvis släcka alla lampor i huset via knappen i hallen eller skapa ett semesterläge och låta lamporna tändas, dimras eller släckas per automatik. Naturligtvis kan du också fortsättningsvis styra belysningen från lampknappen. Med Plejds trådlösa teknik behövs ingen kabeldragning och systemet går enkelt att utökas över tid och efter behov.